IndieXL is een station dat wordt gerund en betaald door een stel muziekliefhebbers die graag hun ontdekkingen willen laten horen. Een station dat geen ton op de bank heeft staan en geen 7 streams kan betalen. Maar wel trendsettend is op het gebied van Indie en Alternative en de nieuwste Indiehits als eerste laat horen. Steun daarom het station dat daadwerkelijk een bijdrage kan gebruiken.

IndieXL is een particulier-initiatief en het kost natuurlijk geld om het station in de lucht te houden. We zijn daarom op zoek naar donateurs. Donateurs kunnen bijdragen in de kosten. Dat kan al door een éénmalige bijdrage te leveren of maandelijks een (klein) bedrag over te maken. Dat kan al voor bijvoorbeeld 3, 5 of 10 euro per maand. Maar het mag natuurlijk ook meer zijn. Bijdrages kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL86SNSB0927245957 ten name van Stichting IndieXL.

Door IndieXL te steunen zijn wij in staat het station in de lucht te houden en (Nederlands) talent echt een kans te geven en Indiemuziek en in het bijzonder Nederlandse Indiemuziek te ondersteunen. Alle binnengekomen bedragen worden gebruikt voor de exploitatie van het radiostation. Er zijn geen betaalde medewerkers of bestuurders en we huren geen duur pand e.d.

Steun (Nederlands) talent, steun IndieXL!

Interesse in sponsoring? Neem contact op met ons op info@indiexl.nl.