Amsterdam Woods Festival nodigt bezoekers uit voor driegangenmenu in het bos

Amsterdam Woods Festival dekt opnieuw de tafel voor een smakelijke culinaire line-up onder de bomen in het Amsterdamse Bos. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus kan het publiek uitgebreid genieten van een à la carte driegangendiner in restaurantsetting, verzorgd door restauranthouders van Hotel de Goudfazant en Lof. Ook is er een divers aanbod van foodtrucks met streetfood uit alle windstreken. Alle producten zijn zoveel mogelijk bereid met lokale, duurzame en biologische ingrediënten.

Pop-up restaurant In de Achtertuin
Amsterdam Woods Festival opent twee dagen het pop-up restaurant In de Achtertuin in het Amsterdamse Bos met culinaire hoogstandjes uit alle windstreken. Alle foodtrucks bereiden hun producten zoveel mogelijk met lokale, duurzame en biologische ingrediënten.

Amsterdam Woods Festival is een kleinschalig, duurzaam en intiem festival op een prachtige, groene locatie in het Amsterdamse Bos. De eerste editie vorig jaar is bijzonder lovend ontvangen door bezoekers en pers. Ook belandde het festival direct op de shortlist (top 10) van de European Festival Awards, in de categorieën beste kleine en beste nieuwe festival. Amsterdam Woods Festival presenteert gevestigde acts en nieuw talent uit binnen- en buitenland, muziekdocumentaires in samenwerking met IDFA at Melkweg en een verrassende culinaire line-up. Optredende artiesten zijn o.a.: Daniel Norgren, Sticky Fingers, Jeremy Loops Eefje de Visser, My Baby, Ultimate Painting, Palmbomen II Live, Liima, Marble Sounds, PAUW, Phil Cook, De Likt, zZz en Bent van Looy.

Kaartverkoop en meer informatie
Een weekendticket is te koop voor € 70,- (€ 89,50 inclusief overnachting op Camping het Amsterdamse Bos), een dagticket kost € 40,-. CJP-pashouders betalen € 65,- voor een weekendticket. Tickets zijn te koop op www.amsterdamwoods.nl.