De organisatie van het Best Kept Secret Festival heeft de datum voor de 2019-editie gewijzigd. In plaats van 7 tot en met 9 juni 2019 vindt het festival nu plaats van 31 mei tot en met 2 juni 2019.
 
De organisatie meldt hierover het volgende:
“Om het best mogelijke festival voor jullie te organiseren, moeten veel zaken precies op de goede plek vallen. Denk aan programma, locatie en logistiek. Na uitvoerig overleg hebben we besloten om Best Kept Secret volgend jaar een week eerder te laten plaatsvinden, en wel van 31 mei tot en met 2 juni 2019.
 
Hadden we dit niet drie weken geleden kunnen weten, toen we de data aankondigden? Wellicht, maar op basis van extra informatie en nieuwe inzichten hebben we besloten dat we een weekend eerder een nog beter festival kunnen neerzetten. We gaan voor het best mogelijke weekend op alle vlakken, dus daarom hebben we besloten te verhuizen. We beseffen dat dit voor sommige van jullie misschien niet of minder goed uitkomt, onze excuses daarvoor.”
 
Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Eventim. Je krijgt dan het aankoopbedrag inclusief servicekosten terug. Dit geldt ook voor de groepstickets-bundel, of een deel van je aangeschafte groepstickets-bundel.