Je hoort ze alleen op IndieXL: Birds of Tokyo, een vijfmansband uit Perth, Western Australia. De alternative-rockband heeft al 4 albums op haar naam staan en daar komt is november het vijfde album ‘Brace’ bij. Het titelnummer is de eerste single van het album en bereikt deze week de eerste positie in de Free40.
 
Verder hoog je vandaag in de Free40 weer nieuwe songs van o.a. High Tide, Crystal Fairy, The GROWLERS, Radiohead, Bettie Serveert, Bfake, Metallica, Muse, Garbage, The Answer, Harlea, Franz Ferdinand, Black Honey, Band of Skulls, JAWS, Temples, Grandaddy, POP CULT, Undskyld, Bagstiv, LOWER THAN ATLANTIS, VANT, David Bowie, The Chemical Brothers, Kasabian en Cloud Nothings.
 
De Free40 wordt uitgezonden op IndieXL op zaterdag van 15:00-18:00 uur op IndieXL. De herhaling is op maandag van 17:00-20:00 uur. Je kunt de lijst non-stop beluisteren op zaterdagnacht van 00-03 uur en op woensdagmiddag van 13-16 uur. Check de complete lijst op http://www.free40.nl/charts/free40.php of de Free40 FaceBook-pagina.
 
Durf te ontdekken, luister IndieXL!
 
https://www.youtube.com/watch?v=rkjvv4edFEQ