Het volledige programma van Amsterdam Woods Festival staat vanaf vandaag overzichtelijk bij elkaar in het blokkenschema. Op 26 en 27 augustus zijn tussen 12.00 en 23.00 uur maar liefst 33 acts en twee muziekdocumentaires op drie podia in het Amsterdamse Bos te zien waaronder Sticky Fingers, Ultimate Painting, zZz, My Baby, Daniel Norgren, Pauw en Eefje de Visser.
 
Muziekdocumentaires
Amsterdam Woods Festival trapt beide dagen af met een muziekdocumentaire. Op vrijdag is dat We’re Still Here, over het album Bitter Tears van Johnny Cash. Na afloop praat Marc Stakenburg met zZz, Bent Van Looy en Jeangu Macrooy over de documentaire. Zaterdag is de beurt aan The Ghost of Piramida, over het maakproces van de plaat Piramida van de band Efterklang. Vervolgens is er een Q&A-gesprek met twee leden van Efterklang, op Amsterdam Woods Festival aanwezig als Liima.
 
Amsterdam Woods Festival
Amsterdam Woods Festival is een kleinschalig, duurzaam en intiem festival op een prachtige, groene locatie in het Amsterdamse Bos. De eerste editie vorig jaar is bijzonder lovend ontvangen door bezoekers en pers. Ook belandde het festival direct op de shortlist (top 10) van de European Festival Awards, in de categorieën beste kleine en beste nieuwe festival.
 
Kaartverkoop en meer informatie op www.amsterdamwoods.nl.