De organisatie van Let’s Get Lost heeft het blokkenschema voor het festival online gezet op www.lets-get-lost.nl. Gedurende het festival spelen er 23 acts op 11 verschillende locaties in de binnenstad. Het middagprogramma met exclusieve sessies begint om 15.00 uur. Het avondprogramma start om 17.30 uur. Voor zowel het avond- als middagprogramma is een festivalpolsbandje nodig.

De Statenzaal is nieuw in het middagprogramma, voorheen werd deze alleen tijdens de avond gebruikt. Op deze schitterende locatie zullen Ben Caplan, Alberta Cross en Julia Jacklin een sessie verzorgen. Op andere locaties zijn er sessies van Bjarke Ramsing, Folly & The Hunter, Hydrogen Sea en Drivin’ N Cryin’. Drivin’ N Cryin’ speelt exclusief ’s middags in Café In de Buurt en is niet tijdens het avondprogramma te zien. Op het programma staan verder dit jaar onder andere Alex Vargas, Warhaus, Klangstof, Gengahr, Warhola en Faces on TV.

 

Let’s Get Lost is een ontdekkingstocht met alternatieve muziek op niet-alledaagse locaties in de binnenstad van Zwolle. Het festival laat bezoekers voor het vijfde jaar nieuwe (inter)nationale muziek ontdekken, zo stonden onder andere Oscar & The Wolf, Strand Of Oaks, Peter Broderick, METZ, Jacco Gardner en Daniel Norgren op voorgaande edities.

Het festival vindt plaats op zaterdag 29 oktober op verschillende locaties in de Zwolse binnenstad. Tickets kosten €25,- (excl. servicekosten) en zijn per direct te bestellen op www.lets-get-lost.nl en bij Plato Zwolle en Minstrel Music Zwolle. De early bird tickets waren binnen vier dagen uitverkocht.

Let’s Get Lost ‘in music and places’
Zaterdag 29 oktober 2016
Binnenstad Zwolle
Early Bird tickets: €17,50 excl. servicekosten
Reguliere ticketprijs: €25,- excl. servicekosten
www.lets-get-lost.nl