Indiestad presenteert twee avondvullende programma’s op twee zaterdagen in maart. Op zaterdag 4 maart spelen o.a. Austra, Tears & Marble, SX, PIXX, Grails en Majeure en op zaterdag 11 maart staan Cloud Nothings, Surfer Blood, Jae Tyler, MICH, Venn, Pip Blom en Apostille afwisselend in de grote en kleine zaal van Paradiso Amsterdam.
 
Cloud Nothings kennen we natuurlijk al een tijdje. De band uit Cleveland, Ohio timmer al sinds 2012 aan de weg met hun vlijmscherpe, opwindende gitaarpartijen en bij vlagen uiterst rauwe en intense vocalen. Onlangs verscheen het laatste album ‘Life without sound’, waarvan de singles Modern Act en Internal World grote hits werden in de Free40.
 
In de aanloop naar hun optreden op Indiestad hoor je Cloud Nothings geregeld op IndieXL voorbijkomen als ‘Band van het Moment’.
 
Het Indiestadfestival is overigens gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2017, maar natuurlijk ook los te bezoeken met een regulier kaartje. Check voor meer info:
 
http://indiestad.nl/indiestad-cloud-nothings-en-meer/
 
https://www.paradiso.nl/web/Agenda-Item/Indiestad-Cloud-Nothings-Surfer-Blood-Jae-Tyler-VENN-MICH-Pip-Blom-e.a..htm?gclid=Cj0KEQiAxeTFBRCGmIq_7rGt_r8BEiQANdPqUkBjtdd5Ztw47ChrCw9JS9oIXIXcpJk4eZO_d4VixKcaAuzH8P8HAQ