birth, of, joy, eemhof, huisje, wtwta,

verboden te roken in het huisje

Wees er snel bij! Waar? Where the wild things are! Het festival WTWTA bij het Center Parcs-huisjespark de Eemhof in Zeewolde op 3, 4 en 5 maart. Dit jaar is de vierde editie.

De gehele line up is bekend. Met typische IndieXL-namen uit eigen land zoals de Staat, Haevn, Indian Askin en Birth of Joy. En voor het ultieme feestgevoel maakt de Jeugd van Tegenwoordig zijn opwachting. Afwisselend, zeg dat wel. En dat geldt ook voor de internationale artiesten zoals Pumarosa, Petite Noir, Whitney en het Belgische fenomeen Admiraal Freebee. En er is echt nog veel meer.

Veel muziek, maar WTWTA kent ook en interessant randprogramma met verrassingen in Diep in de Groef, een muzikale speurtocht, filosofische workshops en een leerzame popquiz, rummikubben en veel meer. Je gaat rijker weg dan je kwam.

 

wtwta, eemhof, zwemparadijs, indie, muziek, festival

een warm bad voor indie-muziek

De ‘wild things’ zijn gewoon op het bungalowpark. Een warm bad voor de luisteraar van IndieXL. Misschien is het een cultuurshock als je na een dobberpartij in het zwemparadijs meetrilt op de dubstep van Junior Boys. En als je snel bent in een comfortabel huisje dat van alle gemakken is voorzien. Bestel hier je tickets voor WTWTA.