Op 5 oktober 2013 ging IndieXL officieel van start. IndieXL is een station dat wordt gerund en betaald door een stel muziekliefhebbers die graag hun ontdekkingen willen laten horen. IndieXL heeft een nieuw radioconcept in een veranderende muziekmarkt waar YouTube, Soundcloud en Spotify regeren, maar waar ons radiostation zich perfect bij aansluit met muziek die je nog nergens anders hoort op Nederlandse radiostations.

IndieXL is echter een particulier-initiatief en het kost natuurlijk geld om het station in de lucht te houden. We zijn daarom op zoek naar donateurs en giften. Dat kan al door een éénmalige bijdrage te leveren of maandelijks een (klein) bedrag over te maken. Dat kan al voor bijvoorbeeld 3, 5 of 10 euro per maand. Maar het mag natuurlijk ook meer zijn. Bijdrages kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL86SNSB0927245957 ten name van Stichting IndieXL.

Door IndieXL te steunen zijn wij in staat (Nederlands) talent echt een kans te geven en Indiemuziek, en in het bijzonder Nederlandse Indiemuziek te ondersteunen. Alle binnengekomen bedragen worden gebruikt voor de exploitatie van het radiostation. Er zijn geen betaalde medewerkers of bestuurders en we huren geen duur pand e.d.

Steun (Nederlands) talent, steun IndieXL!

Interesse in sponsoring? Neem contact op met ons op info@indiexl.nl.