De 30e editie van Eurosonic Noorderslag staat op het punt los te barsten. Het festival speelt zich af in verschillende zalen in het centrum van Groningen van 13 t/m 16 januari. Vandaag komt de organisatie nog op de valreep met een leuk nieuwtje: het evenement is uitverkocht!
 
De komende dagen kunnen bezoekers die een kaartje hebben kunnen scoren veelbelovende acts uit binnen- en buitenland ontdekken, zoals de Noorse Aurora, producer Mura Masa en rapper Stormzy en Black Honey Uit Nederland zijn o.a. De Staat, My Baby, Birth of Joy, The Deaf, DeWolff, Lucas Hamming, Orange Skyline en Anti-D’s.
 
Maar meer Nederlandse muziek vind je op Grunnsonic. Grunnsonic is een gratis festival georganiseerd door POPgroningen met uitsluitend Groningse acts. Daar zijn o.a. Indie Chart-bands als Duroc, Tied Laces, View for a day, Kin en MakeBelieve aanwezig.
 
IndieXL is ook aanwezig en zendt vrijdagavond van 20-01 uur live uit vanaf het festival en zal live-optredens en interview verzorgen met diverse (Noord) Nederlandse bands. Het 5 uur durende programma wordt verzorgd door het team van Echt Erik.
 
Kijk voor de volledige line-up op:
 
http://www.eurosonic-noorderslag.nl/nl/