The Foo Fighters hebben een demonstratie van fundamentalistische gelovigen opgevrolijkt met een karaoke-act op Rick Astley’s ‘Never gonna give you up’.

De Westboro Baptist Church demonstreerde in Kansas City voor een concert van The Foo Fighters, met teksten als ‘God Hates Fags’ en ‘Fags Die, God Laughs’. Ze staan overal en worden vooral genegeerd. Dat is de beste manier om met deze mensen om te gaan, maar David Grohl en zijn mannen konden het niet over hun kant laten gaan dat deze intolerante figuren hun concert een ranzige bijsmaak geven.
De Westboro-demonstratie belemmerde de eerste fans van de Foo’s voor aanvang van het concert op 21 augustus met hun vaak agressie uitlokkende opmerkingen.

Vier jaar geleden overkwam het The Foo Fighters ook en traden ze op een vrachtauto op verkleed als truckers: “It takes all kind, Lady Gaga and Lady Antebellum.”

Dit keer huurden ze een pick up-truck en zongen de überhit van de homoscene van Rick Astley onder het motto ‘You got RickRoll’d’. Bekijk de vrolijke demonstratie van tolerantie hier. https://www.youtube.com/watch?v=BD-fWMYcHXk