“There is no other way to say it. This is crazy and it sucks.”

De Foo Fighters hebben de laatste vier optredens van hun Europese tour afgezegd naar aanleiding van de aanslagen in Parijs. Ze zouden maandag nog een optreden in Parijs doen en komende week nog in Lyon en Barcelona. Ook het optreden van afgelopen zaterdagavond in Turijn is afgezegd.

Foo Fighters over de aanslagen

De Foo Fighters geven de volgende verklaring over de aanslagen op hun facebook-pagina:

“It is with profound sadness and heartfelt concern for everyone in Paris that we have been forced to announce the cancellation of the rest of our tour. In light of this senseless violence, the closing of borders, and international mourning, we can’t continue right now. There is no other way to say it. This is crazy and it sucks. Our thoughts and prayers are with everyone who was hurt or who lost a loved one.”

U2 geschokt

U2 had dit weekend twee optredens gepland in Parijs. Beide zijn afgezegd. In een verklaring geeft U2 blijk van de schok die de aanslagen hebben teweeg gebracht en in het bijzonder over het concert van Eagles of Death Metal.

Crew-medewerker overleden

De Eagles of Death Metal zijn teruggekeerd naar Californië. Een 36-jarige Britse medewerker van de merchandise-afdeling van de band is aan zijn verwondingen overleden.