Zit je in een band of ben je een singer-songwriter en heb je altijd al mee willen doen met de Grote Prijs van Nederland? Schrijf je dan nu in. De inschrijvingen voor de categorieën Bands en Singer-Songwriter zijn gestart.

Dit jaar is de vorm van de competitie iets anders. Alle deelnemende muzikanten krijgen de kans om hun carrière in de spotlights te zetten tijdens verschillende coachingsbootcamps en fieldtrips. De coaches zijn Dennis van Leeuwen (Kane), Elle Bandita, Wouter Hamel, Eddy Steeneken (Moke), Marien Dorleijn (Moss) en Llewy Is Sel (Relax). Zij leggen de focus op de ontwikkeling van de liveoptredens.

Het is aan een jury om te bepalen wie in de liverondes doorgaat. Daarbij kan het publiek ook haar stem laten horen. Vanaf de start van de aanmeldingperiode kan zij via de website van de Grote Prijs haar stem geven aan haar favoriete artiest. Hierin heeft het CJP een belangrijke rol. Met de inzet van twee wildcards per categorie bepaalt CJP uiteindelijk welke publieksfavorieten doorstromen naar de kwartfinale.

Wil jij je inschrijven of wil je meer weten? Klik dan hier.