We schreven het al een aantal weken geleden: Axl Rose en Slash zijn weer ‘on speaking terms’. Sterker, de geruchten dat Axl Rose en Slash weer samen als Guns N’ Roses op het podium klimmen waren groot.
 
En het begint er nu echt steeds meer op te lijken dat de historische band echt gaat optreden. Volgens verschillende Amerikaanse media zal Guns ‘n’ Roses headliner zijn op het Coachella Festival dat in twee weekenden in april in Californië plaatsvindt. Naast de twee voormalige kemphanen zou ook Duff McKagan deel uitmaken van de line-up. Officieel zijn de berichten nog niet bevestigd.
 
Naast de shows op Coachella zou er een Amerikaanse stadiontour in de pijpleiding zitten. Europese shows zijn tot op heden niet bevestigd. Overigens zou de groep drie miljoen dollar per optreden vragen, zo meldt Billboard.
 
Axl Rose en Slash stonden voor het laatst samen op het podium op 17 juli 1993 in het stadion van River Plate in Buenos Aires. In 2012 speelde Axl Rose voor het laatst onder de naam Guns ‘n’ Roses in Nederland, hij stond toen zonder andere originele bandleden in de Ahoy.
 
https://www.youtube.com/watch?v=Rbm6GXllBiw