Zo maar uit het niets werden we vorig jaar verrast door de de Engelse zangeres Harlea met de single ‘Miss me’. De single haalde in het najaar van 2016 de eerste plaats in de Free40 en een achtste positie in het Free40 jaaroverzicht.
 
Behalve het feit dat zij uit Noord-London komt, blijft deze dame mysterieus. Er is weinig informatie over haar te vinden. Ook geen optredens tot nu toe. Maar ondertussen bereikt zij met haar tweede single ‘You don’t get it’ opnieuw de top van de meest actuele Indiehitlijst van Nederland. Check de vette clip van haar single hieronder.
 
In de Free40 van vandaag hoor je verder nieuwe muziek van o.a. Arcade Fire, Circa Waves, Ty Segall, The Shins, The Luka State, Deaf Havana, BNQT, Crystal Fairy, Goldfrapp, Kings Of Leon, Amber Run, Spoon, GLASS PEAKS, Iggy Pop, Grandaddy, Mallory Knox, Maximo Park Official, Biffy Clyro, Findlay, The Orwells, Asylums, Car Seat Headrest en Strand of Oaks.
 
Nederland is goed vertegenwoordigd met nieuwe singles van o.a. Bombay, Moss, Indian Askin, Alaskans, PACESHIFTERS en Bettie Serveert.
 
De Free40 wordt uitgezonden op IndieXL op zaterdag van 15:00-18:00 uur op IndieXL. De herhaling is op maandag van 17:00-20:00 uur. Je kunt de lijst non-stop beluisteren op zaterdagnacht van 00-03 uur en op woensdagmiddag van 13-16 uur. Check de complete lijst op http://www.free40.nl/charts/free40.php of de Free40 FaceBook-pagina.
 
Durf te ontdekken, luister IndieXL!
 
https://www.youtube.com/watch?v=KVzNNw5rFeI