Een jaar geleden liep Rutger-Jan Cleiren stage bij de Jerry Seinfeld. Hij maakte daar onder andere een video van huiselijke tafereeltjes van de Amerikaanse komiek. Hij kan daar smakelijk over vertellen en die ervaring neemt hij toch maar mooi mee naar Gent waar de video is gemaakt van HunterStreet
De single heet Night in Berlin en is volgens de band een romantisch nummer. Platonisch dan toch. Er klinkt een vorm van knipoog-humor door die we vooral van onze zuiderburen kennen. Dat is niet zo gek want twee van de bandleden komen uit Vlaanderen. De Nederlanders, Rutger-Jan (zang) en Kasper Mols (bas) komen uit Zeeuws-Vlaanderen en Breda. Toch ook al een beetje Belgie.
De videoclip van hun debuutsingle, Gin, straalde de filmische kunsten van Hunterstreet vooral uit, in Nights in Berlin gaat het vooral om de gimmick van de plaats van optreden. Ze zingen en spelen op verschillende plekken in Gent en hebben ogenschijnlijk veel plezier. Zo aanstekelijk dat een nacht in Gent ook leuk lijkt.
Hunterstreet presenteert de clip als een karaoke-video. Meezingen kun je gaan proberen en pas dan zal je merken hoe garage-achtig deze indie-funkband kan klinken.