Geen stemlijst dit jaar, wel een Indie500. Helaas hebben wij dit jaar geen stemfunctionaliteit beschikbaar kunnen stellen op de website van de Indie500. 

Om toch de Indie500 te kunnen uitzenden in de laatste week van het jaar hebben we een fraaie combinatie gemaakt van de stemmen op de Indie500 van de laatste jaren; de grootste Free40 hits van de afgelopen jaren en we hebben diverse buitenlandse Indie- & Alternative Rock hitlijsten geraadpleegd. Daarin stonden toch pareltjes die de afgelopen jaren niet in de Indie500 stonden.

Zo komen we dit jaar toch aan een sterke selectie voor onze Indie500; onze jaarlijkse lijst met de beste Indie- & Alternative Rocksongs allertijden met aanverwante genres als Britpop, New Wave, Grunge, Punk, Shoegaze en meer van zulks. Geen ouwe lullenlijst, maar een nieuwe frisse chart met veel nieuwe namen. Komend weekend wordt de lijst gepubliceerd. Je hoort de Indie500 5 dagen lang van 25 t/m 29 december van 8 uur ‘s morgens tot 5 uur ‘s middags op IndieXL. Binnenkort hoor je meer.