Donderdagavond 7 november is het zover: IndieXL Presents! Tijdens deze avond in Hofman Café in Utrecht geeft het trendsettende radiostation Nederlands indietalent de kans om zich live te presenteren. Vanavond met Charmless i, Grenadeers en Maggie Brown. Deze bands zijn de laatste tijd geregeld te vinden in de Indie Chart en zullen vanavond live hun songs ten gehore brengen.
 
Charmless I is een energiek viertal met pakkende liedje. Met aanstekelijke rockmuziek als basis combineert de band stevige gitaren met hypnotiserende electropop. In 2018 bracht de band hun debuut EP ‘First Coming’ uit.
 
Grenadeers is een alternatieve rockband uit Amsterdam/Utrecht. Ze omschrijven zichzelf als ”De liefdesbaby van Robert Fripp en Josh Homme, spelend in een lege prullenbak ergens in een verlaten steeg in Old Town Sin City”.
 
Maggie Brown is een Amsterdamse indieband. De band combineert Californische jaren zeventig met de Europese nineties. Hun derde album komt in 2020 uit.
 
De avond start om 21:00 uur en de toegang is gratis. In de pauzes draait Conjo Vergeer (NederKlinkerConjo) de nieuwste Nederlandse indie plaatjes. Zien we jou ook?