IndieXL is al meer dan 10 jaar een vertrouwd geluid voor vele Indie liefhebbers. Het station is altijd de eerste met nieuwe songs in de categorie Indie- & Alternative en we hebben inmiddels een grote database met de beste Indiemuziek. Het station drijft op een clubje enthousiaste muziekliefhebbers dat wekelijks nieuwe muziek ontdekt en verwerkt.
Weet jij veel van Indiemuziek en lijkt het je leuk om ons team te versterken? Dat kan, want wij zoeken neuzen, monden en handen.

Monden:
DJ’s die zelf programma’s kunnen maken en kennis hebben van Indiemuziek zijn welkom bij IndieXL om hun ontdekkingen te laten horen aan een groter publiek.

Neuzen:
Jij checkt geregeld nieuwe bands, Nederlands of internationaal en jij wilt ons graag tippen over jouw ontdekkingen? Dan kun je je voegen bij de ‘neuzen van Nederland’. En wie weet zie je jouw favorieten terug in de Free40 of de Indie Chart.
Handen

Handjes kunnen wij gebruiken voor onderhoud van de website, Social Media en het onderhouden van onze server en software. Heb jij een radiohart, heb je functionele of technische kennis en wil je ons helpen dit station in de lucht te houden? Dan ben je van harte welkom.

In alle gevallen kun je ons mailen op radio@indiexl.nl.