Johnny Marr staat weer volop in de belangstelling. Zijn derde album ‘Call the comet’ krijgt al lovende recensies en de eerste single ‘The tracers’ staat al twee weken bovenaan de Free40.
 
Marr is al jaren succesvol als soloartiest. De ex-gitarist van de legendarische band The Smiths scoorde in de Free40 top 10 hits met singles als Upstarts, European Me, Candidate en nummer 1 hits met The Messenger, New Town Velocity en nu dus The Tracers. Door de jaren heen heeft Johnny Marr ook deel uitgemaakt van onder andere The Pretenders, The The, Modest Mouse en The Cribs.
 
Johnny Marr staat zondag 20 mei op het podium van Paradiso Noord – Tolhuistuin en brengt daar natuurlijk ook songs ten gehore van zijn derde album ‘Call the Comet‘. Het concert is stijf uitverkocht.
 
Geen kaartje: dan luisteren naar IndieXL deze week want dan kun je genieten van extra veel Johnny Marr songs want hij is vanaf vandaag met zijn band ‘Band van het Moment’ op IndieXL. Wel een kaartje? Dan ook luisteren naar IndieXL want dan kun je alvast warm draaien voor het concert en genieten van zijn solomateriaal.