Je wilt graag nieuwe muziek horen, maar ook zo nu en dan weten welke bands uit het verleden baanbrekend waren. Dan zit je goed bij IndieXL. IndieXL focust veel op nieuwe releases, maar er is ook tijd voor muzikale opvoeding. Vooral op zondag.

Zondag is de ideale dag om ook zo nu en dan een duik te nemen in het historisch archief. En dan niet de geijkte hits. Op IndieXL hoor je bands (van vroeger) die veel hebben betekend voor de popmuziek.

Denk aan The Smiths, Velvet Underground, Sex Pistols, Neil Young, Nick Cave & the Bad Seeds, Tool, Nick Drake, Pink Floyd, Arcade Fire, dEUS, Led Zeppelin, Portishead en The War on Drugs. Die muziek hoor je voorbijkomen in de Snob 2000; de lijst der lijsten die ieder jaar in december wordt samengesteld als tegenhanger van de Top 2000.

Op IndieXL hoorde je al iedere week een selectie voorbijkomen van ondergewaardeerde liedjes in de Snob2000-uren op zondag van 16-18 uur. Vanaf vandaag duurt de Snob-uitzending tot 19:00 uur zodat je nog langer kunt genieten van Snob-muziek. Ook doordeweeks hoor je op IndieXL meer songs uit de Snob2000.

Liefhebbers van de Snob2000 komen nog langer aan hun trekken op zondagmiddag van 16:00-19:00 uur op IndieXL!

http://snob2000.nl/