In de week dat Mister and Mississippi aankondigd het komende jaar “iets anders” te gaan doen, scoren ze met Interstellar love part II hun derde nr 1 hit in de Indie Chart.

Na 6 jaar, 3 albums en honderden shows gaan de bandleden zich met andere dingen dan de band bezighouden. Het is geen definief afscheid, maar de geplande shows in Nederland en Duitsland zijn wel voorlopig de laatste. Het derde album Mirage waar Interstellar Love part II (part I trouwens ook) op staat verscheen op 7 april van dit jaar bij V2 en was een andere muzikale koers dan de vorige twee albums, maar wordt wel het meest persoonlijke van de drie genoemd.

Je hoort verder vandaag in de Indie Chart nieuwe singles uit Nederland van o.a. Silent War Klangstof COLOR BONES The Last Element Aestrid Max Meser Seafire Harvest Moon Foxlane The Visual Burning Clocks PendantsKlangstof Meadowlake Still The Move The Mysterons Banner.

De Indie Chart kun je beluisteren op zondag van 12-15 uur op IndieXL. De herhaling is op dinsdag van 17-20 uur. Check de complete hitlijst op: http://www.free40.nl/charts/indie.php.

IndieXL doet echt wat voor de Nederlandse popmuziek!