Vorig jaar viel het bericht dat zangeres Manda Ophuis de band ging verlaten wel even rauw op het dak van de overige bandleden van Nemesea. En dat vlak na de release van het goed ontvangen album “Uprise”. De andere bandleden wilden graag verder en dus werd er gezocht naar een nieuwe zangeres.
 
Meer dan 80 audities werden er georganiseerd en uiteindelijk wist Sanne Mieloo de band te overtuigen. ‘Dance In The Fire’ is de eerste single die in de nieuwe bezetting is opgenomen en geproduceerd door Guido Aalbers. Check de vette video van deze heerlijke single die deze week op de eerste plaats staat van de Indie Chart.
 
Je hoort vandaag in de Indie Chart ook muziek van o.a. WOLVON, Midas, BLOOM ILLUSION, Playyard, Maggie Brown, The Ten Bells, Mo Bedick, AlascA, Order Of The Emperor, Radio Eliza, CIEL, Inge van Calkar, Rob Klerkx & The Secret, COLOR BONES, PACESHIFTERS, The Legs, RIIOT, Fake Billy & The False Prophets, Aafke Romeijn, RED VULTURES, Van Common, The Dawn Brothers, Max Meser, The Naked Sweat Drips, stillwave, Saint Charlie, Eelke Ankersmit, Fools & Pretenders, Dan Hair, Nachtschade en The Anaesthetics.
 
De Indie Chart kun je beluisteren op zondag van 12-15 uur op IndieXL. De herhaling is op dinsdag van 17-20 uur. Check de complete hitlijst op: http://www.free40.nl/charts/indie.php.
 
IndieXL doet echt wat voor de Nederlandse popmuziek!
 
https://www.youtube.com/watch?v=VwafhUbP5EY