zZz is het duo Björn Ottenheim en Daan Schinkel en bestaat al sinds 2000. We kennen ze van singles als Ecstacy en When I come home en van hun albums Bikini inferno, Sound of zZz en Running with the beast. Het laatste album Juggernaut verscheen in 2014.

zZz is binnenkort te zien op de podia van o.a. Welcome To The Village, Sleazefest, Into The Great Wide Open en het Valkhof Festival. In het najaar begint de clubtour samen met The Deaf en Green Hornet.

Gisteren verscheen de nieuwe single Wild Girl die vergezeld gaat van een opvallende video. Voor de clip werkte zZz samen met twee studenten van de Filmacademie. Het resultaat is een dansvideo vol onderhuidse spanningen. De drie dansende paren doen denken aan de jaren 50, maar er zitten wel degelijk hedendaagse verwijzingen in. Dans en muziek vullen elkaar perfect aan met hun broeierige en seksuele ondertoon. Precies waar muziek en dans voor bedoeld zijn, maar zonder dat het er te dik bovenop ligt. De clip is gemaakt door Olivier Garcia & Thom Arends die in het derde jaar van de Filmacademie zitten. Ze hebben zelf contact opgenomen met de band.