DeWolff deed een oproep aan radiostations om Nederlandse bands te steunen in deze donkere tijden. Veel bands bands zitten momenteel zonder inkomsten omdat concerten voorlopig zijn afgelast. Daarom is de oproep om (meer) Nederlandse bands te draaien er éen uit het hart.
De Nederlandse alternatieve muziek wordt al jaren buitengesloten op de reguliere stations, op een enkel plaatje na dan van meestal een gevestigde band. IndieXL is het enige station dat al jaren daadwerkelijk aandacht besteed aan (nieuwe) Nederlandse bands en zeker een derde van de zendtijd besteedt aan het Nederlandse product.
De oproep om (meer) Nederlandse muziek te draaien steunen wij van harte, maar voor ons is het al jaren dagelijkse praktijk. Desalniettemin zullen we nóg meer Nederlandse muziek draaien op IndieXL.
Nu nog maar wel hopen dat onze duur betaalde centen aan Buma/Stemra en Sena dan wel bij de Nederlandse bands terecht komen en niet bij de Madonna’s en Beyonce’s van deze wereld, want we betalen een totaalbedrag en er is geen enkele transparantie wie de ontvangers zijn.
IndieXL steunt de Nederlandse popmuziek nog meer dan het al deed. Niet 1 dagje, maar dagelijks. En ieder uur. IndieXL doet echt iets voor de Nederlandse popmuziek!
Luister IndieXL via onze App of via:
https://www.indiexl.nl/luister-indiexl/ of
http://tunein.com/radio/IndieXL-s207103/
of een van de vele radioportals
IndieXL_logo
IndieXL_logo