Op IndieXL hoor je al de nieuwste Indiehits, maar vanaf vandaag ga je nog meer nieuwe muziek horen. Want daar zijn we goed in! Op IndieXL hoor je nieuwe songs die je (nog) nergens anders hoort. Niks, risicoloze oudjes of maandenlang dezelfde songs blijven draaien. Maar vanaf het web steeds nieuwe muziek de zender op.
 
Ze draaien allemaal hetzelfde? Nou, check dan even onze playlist of kijk in onze Free40; de meest actuele Indiehitlijst van Nederland. Daar staan songs in die je (nog lang) niet op andere radiostations hoort. En vaak niet zal horen.
 
In de non-stop dagprogrammering komt nu nog meer nieuwe muziek voorbij. En in onze avondprogramma’s van onze DJ’s hoor je ook meestal alleen maar nieuwe muziek. Zoals op zaterdagmiddag hoor je van 15-20 uur 5 uren lang alleen maar nieuwe Indiehits in de Free40, Free Advice List en in Pure Indie. Of in programma’s als Skoopavond, de Indie Chart, The New Wave, Echt Erik en Nederklinkers.
 
En daarmee bevestigt IndieXL nog meer haar reputatie als trendsettend radiostation op het gebied van Indie en alternatieve muziek. Je hoort de allernieuwste Indiehits uit Engeland, USA, Australië, België en andere landen.
 
Bovendien is IndieXL het enige station dat Nederlands talent daadwerkelijk een kans geeft. Op geen enkel ander radiostation is het percentage Nederlandse muziek zo hoog. Want er komt genoeg nieuwe muziek uit in Nederland.
 
Wat doe jij? Doe je mee of waggel je er achter aan?
 
Durf te ontdekken, luister IndieXL!