Na Radiohead, Linkin Park en System Of A Down maakte Rock Werchter vandaag bekend dat ook de Foo Fighters op het Belgische festival staan. Het is de vierde grote naam voor de aankomende editie. Rock Werchter vindt komend jaar plaats van 29 juni tot en met 2 juli. De Foo Fighters staan op zondag 2 juli als afsluiter op Rock Werchter. Radiohead speelt op vrijdag 30 juni, Linkin Park en System of A Down op zaterdag 1 juli.
 
In 2014 moesten Dave Grohl en zijn mannen verstek laten gaan na zijn been te hebben gebroken. Ook Pinkpop werd afgezegd. De geruchten zijn er nu natuurlijk dat de Foo Fighters ook Landgraaf aan zullen doen, maar daar is nog niets over bekend gemaakt.
 
Ondanks dat Dave volgens geruchten bezig is met een soloplaat en ook drummer Taylor Hawkins net een eigen album heeft opgenomen, ontstaan er steeds meer geruchten dat er voor eind 2017 een nieuw Foo Fighters-album is. Producer Butch Vig zegt weer met de band aan ‘t werk te zijn.
 
De ticketverkoop voor Rock Werchter 2017 start op zaterdag 19 november om 10:00 uur. Meer informatie vind je op de website van het festival.
 
http://www.rockwerchter.be/en