Geen zin om paaseieren te zoeken? Ga dan naar Paaspop op 3-4-5 april. Het is een driedaags festival maar je kan er ook voor kiezen om maar een dag te gaan.
Dit kan je verwachten volgens de site van Paaspop zelf : ´De authenticiteit en het unieke karakter van Paaspop komen onder meer terug in de adembenemende decors en duizenden lichtjes. Maar vooral ook in de grote variatie van het programma dat nieuw jong talent en populaire topacts een podiumplek biedt voor theater, literatuur, straatartiesten, stand up comedy en muziek (zowel mainstream als underground).’
Er zijn een aantal grote artiesten aanwezig zoals The Kooks, Kensington en Deus
Iets minder bekend (maar niet minder goed) is Bade.

Bade (Bart van Liemt) draait al een flink aantal jaren mee in de muziekindustrie. Voorheen was hij de frontman van The Sheer en gastzanger bij Baskerville. Zijn debuutalbum Miracle Wave is in oktober 2014 uitgebracht en geproduceerd in nauwe samenwerking met de Britse producer Sam Williams (Supergrass, The Noisettes, Kula Shaker). Zijn muziek is een combinatie van indie en electropop met Britse invloeden. Op 3 april om 17:00 zal hij zijn nieuwe liedjes vol overgave ten gehore brengen.
Meer informatie is te vinden op www.paaspop.nl