IndieZine wordt elke donderdag uitgezonden op IndieXL. Tussen 19 en 21 uur hoor je “de beste Indie en het beste uit NL!”. Dennis en Henk bellen met bands en laten je de nieuwste Indie horen, naast de nieuwe binnenkomers in de Free40. De herhaling van IndieZine is elke zaterdag tussen 13:00 en 15:00 uur.


Klik hier voor meer Cloudcasts van Dennis van Leeuwen

De slogan van Carte Blanche is: ‘je weet niet wat je hoort’. Letterlijk. Enerzijds omdat je in Carte Blanche alle mogelijke genres kriskras door elkaar hoort, alsof je je iPod op ‘shuffle’ hebt gezet; anderzijds omdat je er alleen maar gloednieuwe muziek hoort, vanuit alle windstreken. Veel van de gedraaide nummers zullen hier zelfs nooit uitkomen. Maar als de muziek niet naar Nederland komt, gaat Carte Blanche wel naar de muziek toe! Carte Blanche hoor je elke vrijdag tussen 18:00 en 20:00 uur op IndieXL.
Klik hier voor meer Cloudcasts van Carte Blanche

Met veel plezier presenteren Erik Glazenburg en Berry Stel iedere zondag van 17.00 tot 19.00 uur EchtErik. Het platform van de nieuwe noord-nederlandse popmuziek. Elk weekend hoor je bij ons de EchtErik Radiosession (livemuziek) de 7e Hemel (onze subjectieve hitlijst) en veel Interviews.

Klik hier voor meer Cloudcasts van Erik Glazenburg

Finale van de Grote Prijs (categorie Singer/Songwriter), opgenomen in Amsterdam op 7 december in Paradiso Amsterdam.

Een compleet overzicht van de 18 singer/songwriters die strijden om een plek voor een plek in de final van de Grote Prijs van Nederland.

Pure Indie wordt gemaakt door Mark, Tom en Simon. In dit fragment leggen zij zelf uit wat je kunt verwachten in Pure Indie. Pure Indie hoor je elke zaterdag live op IndieXL tussen 19 en 20 uur. En op woensdag tussen 19 en 20 uur de herhaling.

Het eerste gepresenteerde programma op IndieXL. Aan André Bergman de eer het station te “openen”.