Dauwpop heeft de laatste namen aan de line-up toegevoegd: Sundara Karma, Spidergawd, DOOL, DJ Melloww, Motorkontje, De Ruige Rita’s en Frank van der Lende. Eerder werden o.a. Doe Maar, Chef’Special, White Lies, Di-rect, Broederliefde, Monster Magnet, VANT, Kraantje Pappie, Dirtcaps, The Partysquad en Bazart aangekondigd.

Uit Engeland komt de nieuwe Britpopsensatie Sundara Karma. De band borrelde al wat onder het oppervlakte, maar sinds begin dit jaar gaat het hard en scoorde de band een 3FM Megahit met de single ‘Flame’.

De liefhebbers van harde gitaren komen bij de shows van Spidergawd en DOOL wel aan hun trekken. Spidergawd is een Noorse hardrock band met een geluid dat leunt op MC5, Led Zeppelin en Motorpsycho. DOOL is een Nederlandse supergroep met Rianne van Dorst (Elle Bandita) en het legendarische The Devil’s Blood. Hiermee is de line-up voor 2017 helemaal rond.

Afgelopen twee jaar was Dauwpop op voorhand uitverkocht. De voorverkoop voor Dauwpop 2017 is al gestart, tickets zijn te koop via www.dauwpop.nl/tickets. Tickets kosten €49, parkeerticket €7 en een campingticket €15 (ticketprijzen zijn excl. servicekosten), Kindertickets zijn al uitverkocht. Voor (pendel)bustickets, alle opstapplaatsen en informatie heeft Oad een speciale pagina aangemaakt: www.oad.nl/dauwpop.

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws.