Op 26 & 27 mei gaat het weer helemaal los in Den Haag tijdens Sniester 2023! Het festival met alles wat rockt en rammelt! Met acts als Black Honey en The Haunted Youth, maar ook opkomende indie artiesten zoals Gallus, DIRK., SNAYX en Captain Kaiser en Nederlandse bands zoals Iron Jinn, Shaemless, Rats and Daggers en Mood Bored op de line-up belooft dit een groot feest te worden.
 
Inmiddels is Sniester vaste prik op de Nederlandse festivalkalender. Zo’n 90 nationale en internationale acts razen samen met duizenden bezoekers door de clubs & cafées in het Haagse Popdistrict, het muzikale hart van de stad. Een weekend barstensvol hi-energy optredens, waar overal waar je binnenloopt wat moois gebeurt. Sniester Festival vindt plaats op en rond de Grote Markt Den Haag en poptempel Paard.
 
IndieXL mag 2 kaarten weggeven voor dit fijne festival. Wil jij kans maken op 2 gratis tickets voor Sniester? Mail dan naar radio@indiexl.nl welke band van Sniester jij graag live wil zien en waarom. Doe dat uiterlijk zondagavond 14 mei 23:59:59. De winnaar van de twee kaarten ontvangt maandag bericht.