Op 15 april staan de bands BRUTUS en BlackboxRed in de De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. En jij kunt daar kaarten voor winnen want IndieXL mag 2×2 kaarten weggeven voor dit event.
 
BRUTUS is een trio uit het Belgische Leuven. De band maakt een brute combinatie van postrock, de dynamiek van black metal, energie uit hardcore performances en popmelodieën. Verwacht dus veel scheurende gitaren en nummers die ergens liggen tussen Slayer en Savages, The Smiths en Slowdive of Dillinger Escape Plan en dEUS,
 
BlackboxRed is een Fries duo. Hun muziek is een rauwe combinatie van grunge, blues en electro. Je kent ze wellicht van de Indie Chart hits Howling wolf, Stripper, The wild, Hollow en Ghost limb. Het duo steelt de show op het podium. Momenteel zijn ze bezig de plannen voor een tweede album uit te voeren. Dat album moet in 2017 uitkomen.
 
Wat je er voor moet doen? Alleen maar een e-mailtje sturen naar radio@indiexl.nl onder vermelding van Kroepoekfabriek. De actie loopt t/m donderdag 6 april 23:59:59. De winnaars krijgen op vrijdag 7 april bericht.
 
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1436372523054331/
foto van Elroy Timmermans.