Op 31 oktober viert Drive Like Maria Halloween op een geheime locatie in Amsterdam met een selecte groep vrienden en fans en jij kunt er bij zijn want IndieXL mag voor deze speciale gelegenheid 2×2 kaartjes weggeven.
 
De Nederlands/ Belgische band is kind aan huis bij IndieXL. De band scoorde grote hits in zowel de Free40 als de Indie Chart met songs als Boomerang, Howl, Where the brokenhearted go, Nighthawk, Keeps me going en momenteel met Deep blue.
 
De band is momenteel op tournee en staat o.a. op 27 oktober in Hedon Zwolle, 29 oktober in Beerland, Hengelo, 30 oktober in poppodium NIEUWE NOR Heerlen, 10 november in Cafe Cafe in Hasselt en 11 november in Podium Asteriks in Leeuwarden.
 
En op 31 oktober dus ergens in Amsterdam met de speciale Halloween-show. Jij kunt er dus gratis bij zijn, maarrrrr verkleden is verplicht!
 
Wil jij in jouw Halloween-outfit gratis aanwezig zijn bij deze unieke avond, reageer dan snel. Mail uiterlijk dinsdag 25 oktober naar radio@indiexl.nl en vertel hoe jij gekleed wil gaan. De 2 winnaars van 2 kaarten ontvangen woensdag 26 oktober bericht. Je krijgt natuurlijk ook te horen waar in Amsterdam deze show van Drive Like Maria plaatsvindt. De deuren gaan om 19:00 uur open en de show begint om 20:15 uur.
 
Doe mee en vier Halloween met Drive Like Maria!
drivelikemaria_halloween2016actie

drivelikemaria