Het Schotse Twin Atlantic is al lange tijd hard aan de weg aan het timmeren met hun alternatieve rock, en dat is te merken. Touren met Kings Of Leon, Smashing Pumpkins en Thirty Seconds to Mars is al niet niks, maar daar houdt het niet bij op: Het viertal deed de afgelopen jaren een bewonderenswaardige lijst met Britse festivals aan, en ook ons eigen Pinkpop werd niet overgeslagen.
 
Met ‘Heart and soul’, ‘Brothers and sisters’, ‘No sleep’ en nu ‘The chaser’ scoorde de band in 2 jaren tijd al 4 hits in de Free40, waarvan 2 de eerste positie behaalden. Een uitstekende prestatie. En nu is het nieuwe album ‘GLA’ verschenen dat op de eerste plaats van onze Album Chart staat.
 
Op woensdag 2 november speelt Twin Atlantic in EKKO in utrecht en wij mogen daar 2×2 kaartjes voor weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is een mail sturen naar radio@indiexl.nl onder vermelding van ‘Twin Atlantic’ en waarom jij de band graag live wil zien. De actie loopt t/m zondag 23 oktober. Op maandag 24 oktober ontvangen de winnaars bericht.
 
http://ekko.nl/productie/twin-atlantic