Adam & the Relevants maakt aanstekelijke gitaarpop, opgediend met een ontembare energie. Een enkele keer rammelt het; soms is het opruiend wild; maar altijd is er dat verpletterende refrein. De band is geïnspireerd door enerzijds 90s bands als Oasis en Weezer en anderzijds door hedendaagse bands als Wavves en FIDLAR. De liedjes zijn zorgeloos, scherp en lopen over van branie. Geen pretenties, gewoon een bonte verzameling stevige en vooral catchy liedjes die direct in je hoofd blijven zitten.
 
Met hun eerste EP ‘VI’ (2013) speelde de band al ruim vijftig shows in Nederland. Van support-shows voor Babyshambles en Palma Violets tot festivals zoals Into The Great Wide Open, Let’s Get Lost en Eurosonic/Noorderslag.
 
Het gelijknamige debuutalbum van Adam & The Relevants verschijnt op 11 maart en een dag later komen ze die met trots presenteren in EKKO. En voor dit concert mogen wij 2×2 kaarten weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder aan te geven waarom jij graag naar het concert wil. Dat mag op FaceBook maar ook per mail naar radio@indiexl.nl. De actie loopt tot 29 februari.
 
De winnaars worden 1 maart bekendgemaakt.
 
http://ekko.nl/productie/adam-the-relevants