IndieXL is in korte tijd een snelgroeiend radiostation geworden dat de nieuwste en beste Indiemuziek draait en ook Nederlandse bands ondersteunt. Het is een radiostation voor en door muziekliefhebbers. Op IndieXL hoor je de nieuwste alternatieve hits als eerste. We willen graag muziek die niet of nauwelijks aan bod komt op andere stations laten horen aan het publiek. En we doen het allemaal gratis en voor niets.

Om verder te groeien zijn we op zoek naar mensen die graag iets willen doen voor IndieXL. Heb jij affiniteit met ons station en met onze muziek, meld je dan aan als redacteur, DJ of medewerker.

Wij zoeken bijvoorbeeld redacteurs die onze website en Social Media willen verversen met interessante nieuwtjes, video’s en aankondigingen. Ben je een liefhebber van Indiemuziek? Ga je graag naar festivals als Lowlands en Best Kept Secret of ben je vaak in het clubcircuit en bezoek je geregeld concerten? Vind je het leuk om te schrijven over de muziek en de bands die je hoort op IndieXL? Of maak jij een radioprogramma dat past op IndieXL? Of wil jij je graag bezighouden met muziek?

Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar radio@indiexl.nl en wij nemen contact met je op.

Durf te ontdekken; luister IndieXL, met de beste Indie en het beste uit NL.

http://www.indiexl.nl/