IndieXL is een non-commercieel radiostation en wordt geëxploiteerd door Stichting IndieXL. Het is als non-commercieel bedrijf niet toegestaan om commercials uit te zenden, maar er zijn wel andere mogelijkheden zoals sponsoring, advertenties en donaties.

Wat adverteren betreft: op onze site kunnen wij een banner of een vierkante advertentie plaatsen van uw bedrijf. Wij houden bewust de tarieven laag om het ook voor kleinere ondernemers mogelijk te maken te adverteren. Tevens bestaat de mogelijkheid om een uur of een programma te sponsoren (“dit uur is powered by….).

Donateurs kunnen bijdragen in de kosten. Dat kan al door een éénmalige bijdrage te leveren of maandelijks een (klein) bedrag over te maken. Dat kan al voor bijvoorbeeld 3, 5 of 10 euro per maand. Maar het mag natuurlijk ook meer zijn. Bijdrages kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer NL86 SNSB0927245957 ten name van Stichting IndieXL.

Door IndieXL te steunen zijn wij in staat Nederlands talent echt een kans te geven en Indiemuziek en in het bijzonder Nederlandse Indiemuziek te ondersteunen. Alle binnengekomen bedragen worden gebruikt voor de exploitatie van het radiostation. Er zijn geen betaalde medewerkers of bestuurders, we doen alles online en hebben geen bedrijfspand. We doen alles ‘for the love of music’.

Contact
Interesse in Sponsoring? Mediapartner? Adverteren? Informatie of vragen? Neem contact met André Wit op info@indiexl.nl.

namens Stichting IndieXL (www.indiexl.nl)
André Wit