Buffalo Tom keert op 8 juni 2017 terug naar Paradiso Amsterdam. De nineties-rockband uit Boston speelt hun legendarische album ‘Let me come over’ integraal in de Amsterdamse poptempel. Dit ter ere van de 25e verjaardag van dit album. Kaarten zijn per direct te bestellen via de website van Paradiso.
 
‘Let me come over’ verscheen in 1992 en is het derde album van Buffalo Tom. Vooral wereldhit ‘Taillights Fade’ zorgde voor de wereldwijde doorbraak van de band. In Nederland schopte Buffalo Tom het dat jaar onder andere tot een show op Pinkpop.
 
Nu, 25 jaar later, kunnen we wel zeggen dat Buffalo Tom een tweede jeugd heeft. Na een lange pauze van bijna tien jaar, waarin de drie bandleden een maatschappelijke carrière hebben opgebouwd, werkt de band sinds 2007 weer samen aan nieuw werk. Twee jaar terug was Buffalo Tom nog te bewonderen op Into The Great Wide Open.
 
Afgelopen jaar haalde Buffalo Tom nog de muziekmedia met hun bijzondere plannen voor een nieuw album. Via de website Pledgemusic.com probeert de band de financiering voor het negende album binnen te krijgen. Dit lijkt te slagen: Fans geven massaal gehoor aan de oproep van Buffalo Tom en de band zit inmiddels in de studio.
 
De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de officiële kanalen te kopen omdat de kans op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.