Het moge duidelijk zijn dat de Circa Waves thuishoren op IndieXL. De Indieband uit Liverpool scort haar 8e nummer 1 hit in de Free40. En na ‘Wake up’ en ‘Fire that burns’ al de derde nummer 1 van het nieuwe album ‘Different creatures’. Op Tweede Paasdag staat de band in een uitverkocht Paradiso Amsterdam en komende week hoor je het viertal dagelijks geregeld voorbijkomen op IndieXL als ‘Band van het Moment’.
 
In de Free40 van vandfaag hoor je weer supernieuwe singles die net zijn uitgekomen. Zoals van Millionaire, alt-J, Kasabian, Amber Run, PALMSY, Portugal. The Man, The Virginmarys, Last Leaf Down, Darlia, Hypochristmutreefuzz, SHY BILLY, Breath After Coma, Grit, The Afghan Whigs, Soulwax, PWR BTTM, Sorority Noise, Spoon, The Jesus And Mary Chain, Flaming Lips, The New Pornographers, Pip Blom, JASON WATERFALLS, Moon Duo, OTHERKIN, The Guru Guru, RIDE en Esther.
 
De Free40 wordt uitgezonden op IndieXL op zaterdag van 15:00-18:00 uur op IndieXL. De herhaling is op maandag van 17:00-20:00 uur. Je kunt de lijst non-stop beluisteren op zaterdagnacht van 00-03 uur en op woensdagmiddag van 13-16 uur. Check de complete lijst op http://www.free40.nl/charts/free40.php of de Free40 FaceBook-pagina.
 
Durf te ontdekken, luister IndieXL!