Het Valkhof Festival was afgelopen week weer druk bezocht. Op vrijdagavond stond daar Thaïti. De band die 7 maanden geleden begon aan een avontuur. 7 mensen die uit verschillende bands kwamen of die in diverse bands spelen begonnen deze zomerse band.

Thaïtians: Jamil Molenaar, Guus van Tiem, Florieke Vos, Thomas Lazeroms, Sam Cuppen, Simone van Erp, Randy de Vaan.

Thaïti Band

Thaïti is een dansbare indiepop-formatie met invloeden uit de R&B, 80’s disco en tropische worldbeat. Bewapend met percussie, synths, vibey vocals en een gezonde liefde voor zweterige grooves streeft zij ernaar elk podium om te toveren tot een gran fiesta! De body bouncing, ass shaking en de songs over de gouden jeugd komen straight outta het centrum van Nijmegen.”

Het eerste optreden 7 maanden terug in Merleyn Nijmegen tijdens de EP Release van Wolves Dressed In Sheep zat goed in elkaar, met een optreden tijdens de Roos van Nijmegen (bandwedstrijd uit Nijmegen) kwamen ze niet in de finale, voor vele toen een verrassing dat dit niet door was, maar een optreden op het grote podium op het Valkhof was binnen! Dat is toch wel winst.

Het publiek ging uit zijn dak, heerlijk dansen, handen in de lucht. De leden genieten van het publiek. Spelend in home city Nijmegen is toch een droom voor ze. Maar zeker voor het publiek. Na Navarone, Black Bottle Riot en de Staat is er nu Thaïti!

Momenteel hard aan het werk voor de eerste single en verdere muziek, want het ging zo snel dat er nog muziek moet uitkomen, maar als live act is dit een veelbelovende act zoals 3voor12 schreef.

Een band om in de gaten te houden, als alles voorspoedig gaat dan zal er na de zomer de eerste single gaan verschijnen.