Met drie achtereenvolgende singles de nummer-1 positie bereiken; dat is weinig bands gegeven. Maar The Amazons flikken het! Na ‘In my mind’ en ‘Little something’ bereikt nu ook de nieuwe single ‘Black magic’ de eerste plaats van de Free40. Het kwartet uit Reading. In februari was de band al in Nederland, maar de mannen staan binnenkort ook op Paaspop en het Best Kept Secret Festival.
 
In de Free40 van vandaag hoor je verder nieuwe muzsiek van o.a. Amber Arcades, The Afghan Whigs, Fleet Foxes, At The Drive In, Real Estate, SURGE, Incubus, WAAX, Breath After Coma, Pumarosa, Circa Waves, Band of Horses, Blackfield, Spoon, Moss, Feeder, The Pigeon Detectives, The Kills, Esther, SHY NATURE, RIDE, Hypochristmutreefuzz, Beachheads, Mark Lanegan, Black Honey, Papa Roach, Depeche Mode, Strand of Oaks en Crystal Fairy.
 
De Free40 wordt uitgezonden op IndieXL op zaterdag van 15:00-18:00 uur op IndieXL. De herhaling is op maandag van 17:00-20:00 uur. Je kunt de lijst non-stop beluisteren op zaterdagnacht van 00-03 uur en op woensdagmiddag van 13-16 uur. Check de complete lijst op http://www.free40.nl/charts/free40.php of de Free40 FaceBook-pagina.
 
Durf te ontdekken, luister IndieXL!