Zet 24 september met grote letters je agenda. NachtKlooster is terug, en hoe! Verwacht een nieuw Kloosteruil-logo, een geheel vernieuwde website en een nieuwe filosofie die al jouw zintuigen zal prikkelen.
 
NachtKlooster wordt georganiseerd door Stichting Kult Kompagnie in samenwerking met de Herman Brood Academie en IndieXL. NachtKlooster heeft een programma waar je oren van gaan klapperen. Talent dat op het punt staat om door te breken. Artiesten die talentprijs na talentprijs binnenslepen zoals Postcards From Mars, The Yukon Club, Charl Delemarre en Blupaint.
 
NachtKlooster is meer dan muziek, zo is er ook kunst, cabaret, een markt en ‘food & drinks’. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nog meer nieuwe onthullingen en geheimen van NachtKlooster? Binnenkort zal de website gelanceerd worden. Je kunt NachtKlooster natuurlijk ook volgen op Facebook en Instagram. Tickets voor NachtKlooster kosten € 10,00 en zijn te koop via de website van Het Klooster. Zorg dat NachtKlooster met hele dikke letters op 24 september 2016 in je agenda staat!
 
https://www.facebook.com/NachtKlooster/