Op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei 2018 vindt in Paradiso het London Calling Festival plaats. De eerste bands die in de twee zalen van het podium aan het Leidseplein gaan spelen zijn Rolling Blackouts Coastal Fever, Husky Loops, Warmduscher, Velvet Volume, Mikaela Davis, Boy Azooga, Snapped Ankles, Moaning en City Calm Down.

Vorig jaar vierde het festival in oktober haar 25-jarige bestaan met een vlijmscherp en divers programma. Tot de hoogtepunten behoorden de optredens van Superorganism, Japanese Breakfast, Marlon Williams en Shame. De lijn wordt op 25 en 26 mei doorgezet met onder andere de Australische indierockers van Rolling Blackouts Coastal Fever, de electrorock van Husky Loops, het nieuwe Fat White Family-project Warmduscher, de edgy performance art wave van Snapped Ankles en het Deense rocktrio Velvet Volume. Het programma tot nu toe is te vinden op de website van London Calling.

Met de Indiestadpas 2018 naar London Calling
Beide dagen van het festival zijn te bezoeken met de Indiestadpas 2018. Deze pas staat dus gelijk aan een weekendkaart en is voor 28,37 euro verkrijgbaar via Ticketmaster. Pashouders kunnen hiermee het hele kalenderjaar naar zeker vijftig geselecteerde concerten van Paradiso. Online aanmelden voor alle concerten die met de pas toegankelijk zijn is verplicht. Informatie daarover is te vinden op de website van Indiestad. Dagkaarten zijn op een later tijdstip verkrijgbaar.

London Calling
Vrijdag 25 en zaterdag 26 mei 2018
Paradiso Amsterdam
Weekendkaart: 28,37 euro inclusief servicekosten (Indiestadpas 2018)
Dagkaarten zijn later verkrijgbaar
Meer informatie: http://www.londoncalling.nl
Facebook event

londoncalling2018pr_wit