In Zalencentrum Melody in Emmen wordt zaterdag 28 mei het festival The Spy And The Butcher gehouden. De nadruk wordt hierbij zowel op beginnende als aanstormende bands en singer-songwriters uit de noordelijke provincies gelegd.

Tijdens het The Spy and the Butcher festival treden er vijftien acts op, voornamelijk afkomstig uit Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel, maar ook uit Amsterdam en Rotterdam. Het zijn (bijna) allemaal jonge artiesten die in Emmen een podium wordt geboden om te spelen en te netwerken, want daar is waar het festival The Spy and the Butcher voor staat.

IndieXL mag 2×2 kaarten weggeven voor dit festival. Heb je interesse? Mail dan naar radio@indiexl.nl onder vermelding van The Spy and the Butcher en vertel waarom jij daar graag bij wilt zijn.

Line up
De presentatie is in handen van Daniel Cane. De bands die op 28 mei op het affiche staan zijn: Radio Eliza, The Silverfaces, Kissing Jane, The Lumes, Orange Fox, Supermoon, The Movement, Blackbriar, Rosella Stone, Mary Confurius, Timo de Jong, Sascha Elisha, The New Poor, I Took Your Name en Hark. De Dj die op 28 mei komt draaien is rock Dj Ray Koocks .

Podiumervaring
In de regio rond Emmen zijn maar weinig mogelijkheden voor jonge artiesten om op te treden en podiumervaring op te doen. The Spy and the Butcher geeft bands die kans en biedt muziekliefhebbers in de regio de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe muziek en artiesten. De nadruk ligt 28 mei dus op beginnende en aanstormende bands en singer-songwriters, waarbij het grootste gedeelte van de set bestaat uit eigen nummers.

Wat: The Spy and the Butcher
Wanneer: Zaterdag 28 mei | 15:00 uur
Entree: VVK: €10,- | Aan de deur: €15,-
Waar: Zalencentrum Melody, Splitting 45, 7826 CN Emmen
Kaarten via: www.thespyandthebutcher.nl
en via http://www.eventics.nl/event/the-spy-and-the-butcher of bij zalencentrum Melody in Emmen.