De elfde editie van Incubate vindt plaats van 14 tot en met 20 september 2015 op meer dan twintig locaties in Tilburg. Van café tot kerk.

Incubate festival 2015 – 11e editie
Incubate is een stadsfestival voor cutting-edge cultuur. Gedreven door artistieke vernieuwing brengt het meer dan 300 culturele voorlopers. Zo presenteert Incubate een breed programma met vooruitstrevende muziek, beeldende kunst, debat, film en theater. In een intieme context aan een internationaal publiek. Black metal naast free folk. Verfrissende kunst naast inspirerend debat.

Met meer dan 350+ acts is de organisatie klaar om je het beste te bieden in film, theater, muziek en meer.  Op het programma staan o.a. Wire, Mercury Rev, Unknown Mortal Orchestra, Wand, Hookworms, Jeff the Brotherhood, Surfer Blood, Rats on Rafts, Torres, Cayucas, East India Youth, Lusts, Nouveau Vélo en Joy,

Je kunt de gehele line-up voor Incubate festival 2015 bekijken via incubate.org

Tickets
Weekend tickets, dag tickets en campsite tickets voor Incubate Festival 2015 zijn verkrijgbaar via de website www.incubate.org.

Incubate camping
De officiële Incubate camping bevindt zich naast het centrum op loopafstand van het station in Tilburg en de Incubate venues. De camping is toegankelijk voor campers, en er zijn Bed & Breakfast Flexotels te reserveren inclusief bedden. Alle tickets zijn verkrijgbaar op www.incubate.org.

Meer informatie staat op www.incubate.org.