IndieXL bestaat anderhalf jaar en in die tijd is het station uitgegroeid tot een volwaardig radiostation. Begonnen als een internetstation met non-stop muziek en een paar programma’s; inmiddels presenteren meer dan 15 DJ’s de avond- en weekenduren en diverse muziekliefhebbers speuren naar nieuwe muziek om jullie de nieuwste Indiehits voor te schotelen. En er komen nog meer programma’s bij. Want IndieXL is een open radiostation gemaakt door en voor muziekliefhebbers. Gratis en voor niets.

Het gaat dus goed met IndieXL. Maar… dat betekent ook dat er meer werk aan de winkel is. Ligt jouw hart bij de alternatieve en Indiemuziek en wil jij graag wat doen voor IndieXL? Wij kunnen nog wel wat mensen gebruiken voor de volgende zaken:

Social Media redacteurs
Het zoeken naar en/of het plaatsen van berichten en video’s op onze FaceBook pagina, op Twitter of op de website van IndieXL. Ben je vaardig met redactiewerk en/of Social Media en vind je het leuk

Webmaster
Het onderhouden van de website; het plaatsen van berichten en het updaten van de software. Kennis van Word Press is gewenst.

Systeembeheerder
Het onderhouden van de IndieXL server en de radiosoftware, het uitvoeren van updates en oplossen van mogelijke issues.

En verder kunnen we altijd nog “neuzen” gebruiken. Muziekliefhebbers die ons helpen zoeken naar nieuwe bands en trends. Ben je DJ en heb je goede muziekkennis van de alternatieve muziek? Dan ben je ook altijd welkom.

Lijkt het je leuk om iets voor IndieXL te doen en denk je ons te kunnen helpen? Laat het weten en stuur een e-mail naar radio@indiexl.nl. Het is wel vrijwilligerswerk. IndieXL is een privé-initiatief en geen commercieel bedrijf.

http://www.indiexl.nl/