In juli bestaat het London Calling Festival precies 25 jaar en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. London Calling is door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigde naam als de springplank voor alternatieve bands naar clubs, poppodia en festivals, maar ook bij het grote indie-liefhebbende publiek. Al sinds de start in 1992 is London Calling het ontdekfestival dat nieuwe, spraakmakende, kwalitatief hoogstaande, alternatieve bands uit de hele wereld programmeert en dat blijft doen.
 
Dit gevierd met deen speciale LC-editie die op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober aanstaande plaatsvindt in Paradiso Amsterdam. De eerste acts zijn Hurray for the Riff Raff, Marlon Williams en Harlea. Weekendkaarten en losse dagkaarten gaan op vrijdag 12 mei om 10.00 uur in de verkoop via www.paradiso.nl
 
De huisstijl en het logo van London Calling zullen wij voor deze gelegenheid voorzien van een nieuw jasje. Ook de website zal vanaf juni een nieuwe look & feel krijgen, waarbij artiesten centraal blijven staan en alles wat het festival mooi heeft gemaakt in zijn 25-jarige bestaan.
 
London Calling
Vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2017
Locatie: Paradiso, Amsterdam
De voorverkoop start op vrijdag 12 mei om 10.00 uur.
Alle informatie: http://www.londoncalling.nl