IndieXL is een modern radiostation waarop je heel veel nieuwe muziek hoort. Dus vonden we het ook tijd voor een nieuw jasje. Met veel trots presenteren we dan ook onze nieuwe site op www.indiexl.nl en onze nieuwe image op FaceBook en Twitter.
 
Op de IndieXL site vind je nu behalve nieuws en video’s ook de top10 uit de Free40, In die Chart en Album Chart. En onze site is nu ook mobiel goed te lezen. Dat zijn belangrijke verbeteringen waar wij blij mee zijn. Jij ook? Wat vind jij ervan?
 
IndieXL is niet alleen het radiostation waar je de meeste nieuwe muziek hoort, het is ook een station met een mooie nieuwe uitstraling en natuurlijk een interessante inhoud.
 
Wie bewust nieuwe muziek wil horen stemt af op IndieXL. Waar (Nederlands) talent echt een kans krijgt. En waar je niet maandenlang dezelfde hits hoort. IndieXL is trendsettend op het gebied van Indie en alternatieve muziek.
 
Durf te ontdekken, luister IndieXL!
 
www.indiexl.nl
Luister via http://www.indiexl.nl/radioplayer.html, de apps van TuneIn, Sonos en Radio Netherlands of via een van de vele radioportals.