De psychedelische rocksensatie brengt op 23 oktober het album ‘Macrocosm Microcosm’ uit via Caroline Benelux. De nieuwe samenwerking met Caroline start met het uitbrengen van ‘Macrocosm Microcosm’. Het aankomende album is het vervolg op de lovend ontvangen debuut-EP waarmee PAUW zich op de radar zette. Met ‘Shambala’ scoorde de band haar eerste hit in de Indie Chart en de Free40.
Nederland heeft in korte tijd kennis kunnen maken met PAUW, nadat ze in 2014 de meest gevraagde act uit de geschiedenis van het rondreizende festival ‘Popronde’ werden. Daarna volgen optredens dwars door het Nederlandse festivallandschap op o.a. Noorderslag, Where The Wild Things Are, Paaspop, Dauwpop, Bospop en London Calling. Ook wordt de eerste uitverkochte clubtour een feit en speelt PAUW aanstaande zondag op Lowlands Festival waar de band haar publiek in een onvergetelijke trip mee zal nemen.
Op 23 oktober verschijnt ‘Macrocosm Microcosm’ op CD, LP en alle digitale platformen. De nieuwe single ‘Visions’ staat hoog in zowel de Free40 als de Indie Chart.
Na de release zal PAUW ter support van het album met een uitgebreide clubtour door Nederland reizen:
Okt 24 Let’s Get Lost – Zwolle
Okt 30 Vera – Groningen
Nov 06 Grenswerk – Venlo
Nov 07 Metropool – Hengelo (albumrelease)
Nov 14 Tivoli De Helling – Utrecht
Nov 27 Muziekgieterij – Maastricht
Dec 03 Rotown – Rotterdam
Dec 04 Effenaar – Eindhoven
Dec 17 Doornroosje – Nijmegen
Dec 20 Paradiso – Amsterdam (w/Birth of Joy)