Walking Away is de 2e single van deze band. Roads To Roam is een alternatieve pop/rock band uit Hilversum. De diepgewortelde samenwerking tussen de 5 vrienden brengen catchy nummers met ballen voort, met geluiden die te herkennen zijn in Kensington en Kings of Leon. Hun debuut Single “Building Bridges” werd op 3FM ‘fenomenaal ontvangen’, aldus Domien Verschuuren: ‘echt een eigen geluid!’.

Ook trommelden ze iemand uit bed in de ‘Leuk Dat Je Was kker Band’ uit de CroisSandershow met Frank van der Lende op 3FM en stonden ze op de speelplaats tijdens ‘De orde van de Nacht’.Catchy pop/rock met een edge, dat is wat hun debuut EP laat horen. De geheel zelf geproduceerde plaat (afgemixt door Hans Bedeker) geeft je een glimp van alles wat nog op het pad van Roads To Roam ligt.

Voor bandleden Roy van der Heijden en Rick de Jongh is dit de derde en ultieme formatie. Daan Solleveld had al eerder kennisgemaakt en nadat Pieter Boutkan en Boyan van der Heijden de mannen versterkten was dit in 2012 het laatste puzzelstukje.